nlc.hu
Utazás

Schumacher Vanda vallomása az utazgatásokról

Schumacher Vanda elárulta, miért és miből utazgat ennyit

Bevallotta, jelenleg egyáltalán nem érdekli a rezsi.

A jelenleg Zanzibáron nyaraló Schumacher Vanda a közösségi oldalán vallott arról, hogy miért és miből utazgat ennyit.

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda egykor a BeleValóVilág műsorvezetője volt, de szerepelt a Hotel Margaret sorozatban is – Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Sokan kérdezitek, miért utazom ennyit és miből. Nos, a miből része egy olyan kérdés, hogy nem érzem, hogy bárkinek is elszámolni valóval tartoznék (a NAV-nál megvagyok, az a lényeg). A miért része talán egy olyan dolog amit meg tudok veletek osztani. Kevesen tudják de nemrégiben (…) elvesztettem valaki nagyon fontosat. Szüntelen keresem azt a valamit, ami ennek a helyét betölti, az időmet és a gondolataimat lefoglalja” – indokolta a kezébe chipet ültető színésznő-műsorvezető, aki arról is vallott, hogy jelenleg a világ felfedezése teszi boldoggá.

Az élet egy rohadt nagy kaland és nem vagyok képes csak túlélni. Mindenkinek van egy vesszőparipája az életében, az enyém pedig az, hogy érezni akarom, hogy élek, hogy boldog vagyok minden egyes percben, mert egy nap vége lesz és nem akarom elpazarolni az életemet. És nem érdekel a rezsi, nem érdekel a magyar szarság, ha majd nem lesz, eszek száraz kenyeret vagy szőlőt csenek a badacsonyi hegyről vagy bánom is én, de most megyek, mert mennem kell felfedezni a világot, mert még egyszer ismétlem, engem ez tesz boldoggá” – magyarázta posztjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top