Utazás

Élményekre hangolt budapesti ősz

Budapest ősszel olyan, mint amikor kinyitunk egy színpompás kincsesládát. Megtaláljuk benne az egyre színesebb természet magával ragadó hangulatát, az érzékeinkre ható gasztronómiai élményeket, a szívünket melengető kulturális programokat és természetesen a kényeztető wellness pillanatokat.

Minden adott még advent előtt egy igazi őszi városnézéshez és kikapcsolódáshoz fővárosunkban, melyhez a Danubius Hotels budapesti szállodáit ajánljuk.

Akár belvárosi shoppingot, kiállítást vagy koncertet tervezel, az őszi élményszüretben érdemes lelassulnod. Élvezd az aranyfényű napsütést, tegyél csendesen szemlélődő sétákat a Margitszigeten, a Duna-parton vagy a Városligetben az őszi levelek között! Köszöntsd a Lánchídra visszatért oroszlánokat! Fotózz és szelfizz önfeledten, jól fog állni Neked az őszi fényekben fürdőző Duna, a gyönyörű történelmi épületek és a tányérodra kerülő kulináris költemények.

Élményekre hangolt budapesti ősz

Foglalj szállást a Danubius Hotel Helia szállodában, ha az őszi gasztro élményeket összekötnéd a wellness pihenéssel, sőt bónuszként Tiéd lesz a margitszigeti ősfák látványa is a teraszról vagy a sétányról figyelve. A forró szaunák, a lendületes fitness vagy a csobbanás, termálfürdőzés mellé wellness masszázsokat, kezeléseket is választhatsz, hogy teljes legyen a relaxáció élménye is. Ne kerülje el figyelmedet a Yellow Bistro & Bar új őszi étlapja sem, hiszen olyan szezonális finomságok kérik figyelmedet, mint az Őszi Yellow saláta, mézes-színes sült céklával és grillezett sajttal, a Füstölt pisztráng lencsesalátával, a Csicsókakrémleves pörkölt mogyoróval, a Bőrén sült malac hagymás tört édesburgonyával és birsalma kompóttal vagy a Sütőtökös-csokis brownie.

Élményekre hangolt budapesti ősz

Belvárosi barangolásokhoz több kényelmes szállodát is ajánlunk, például a Danubius Hotel Astoriát, a Radisson Blu Béke Hotelt és a Danubius Hotel Arénát. Ez utóbbiból karnyújtásnyira elérhetők a népszerű nagykoncertek a Budapest Arénában, a két igazán belvárosi szálloda pedig pihentető szállással és nagyszerű gasztronómiai ajánlatokkal teszi fel a koronát a budapesti napokra. A Zsolnay Kávéház ellenállhatatlan süteményei között felfedezheted a Pisztáciás tiramisut vagy a nosztalgikus Téli fagyit új köntösben: sütőtökös, körtés mousse-ból készítve. A békebeli hangulathoz választhatsz könnyű, kávéházi zónaételeket is, természetesen az évszakhoz hangolva.

Élményekre hangolt budapesti őszHa Budapest ikonikus helyszínén képzeled el fővárosi őszi kikapcsolódásodat, irány a Hilton Budapest!  Varázsolódj el a Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában páratlan panorámával, luxus pihenéssel és fenséges ízekkel a Láng Bistro&Grill étteremben!

Induljon az őszi élményszüret Budapesten! Foglalj szállást a Danubius budapesti szállodáiban kedvezményesen ITT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top