Panaszkodnak a vendégek, hogy ezek a szállodák tele vannak szellemmel

nlc | 2022. November 23.
A vendégek beszámolói szerint a következő szállodák igazi kísértet járta helyek. Ezekre a hotelekre érkezett a legtöbb panasz, ami a paranormális jelenségeket illeti.

A Yelp nevű oldal több ezer vendégkönyv-archívumot nézett át, ahol a vendégek kísértetjelenségekről panaszkodnak. Ez alapján össze is állította azoknak a szállodáknak a listáját, amelyekben a legtöbb természetfeletti esemény történt az elmúlt időszakban.

Íme a toplista:

Marshall-ház, Savannah, Georgia állam

A Savannah belvárosában található Marshall-ház felejthetetlen ott tartózkodást kínál, ahol a vendégek közelebbről is megismerkedhetnek a helyi építészettel és kultúrával. A dologban azonban van egy dermesztő csavar: a szálloda hivatalos weboldala arról ír, hogy a vendégek furcsa dolgokat láttak és hallottak az ott-tartózkodásuk alatt: hallottak gyerekeket rohanni a folyosókon, szemtanúi voltak, ahogy a mosogatógépek maguktól bekapcsolnak, és szellemszerű alakokat fedeztek fel a hotel folyosóin.

Fotó: Getty Images/IanGoodPhotography

Ha valaki kísérteties élményre vágyik, a szálloda azt javasolja, hogy a negyedik emeleten foglaljon szobát, mivel itt folyik a legtöbb jelentett paranormális tevékenység. A vendégek egyébként a helyi szellemtúrán is részt vehetnek. Ki kapott kedvet itt szobát foglalni?

Cosmopolitan szálloda és étterem, San Diego, Kalifornia

A Cosmopolitan Hotel története 1827-re nyúlik vissza. A hivatalos weboldal szerint az egyik legrégebbi épület San Diego megyében. A régi szálloda állítólag néhány paranormális furcsaságot is magában rejt. Az egyik vendég például azt állította, hogy hallotta lovak vágtatását a szabadban hajnali 3 órakor…

Egy másik vendég a 4-es, 5-ös, 10-es és 11-es szobákat javasolta foglalásra, mivel ezek a „legaktívabbak” a szellemek megfigyelése szempontjából.

DeSoto House Hotel itt: Galena, Illinois 

Galena belvárosának szívében található DeSoto House Hotel, ahol egykor olyan történelmi személyiségek is megszálltak, mint Abraham Lincoln és Ulysses S. Grant. Az 1855-ben alapított szálloda számos furcsa eseménynek ad otthont az ott megszállt vendégek szerint. Egyikük azt tanácsolja azoknak, akik kísértetekkel szeretnének „találkozni”, hogy a harmadik emeleten foglaljanak szobát, mivel gyakran hallani olyan hangokat, mintha emberek buliznának a negyedik, azaz a  fantomszinten (az épületnek csak három szintje van).

Jerome Grand Hotel, Jerome, Arizona

A Jerome Grand Hotel egykor kórház volt, amit 1996-ban szállodává alakították át. A kísérteties helyet egy korábbi vendég „a szellemi tevékenység melegágyaként” írta le. Egy másik felhasználó közvetlenül a bejelentkezés után azt írta: „Úgy éreztem, mintha figyelnének”. Azt is elmondták, hogy a szállodában van egy fényképalbum, amelyen kísérteties alakok vannak a háttérben.

v

Miami Biltmore Hotel, Miami, Florida

Bár kívülről egy átlagos luxusszállodának tűnik, a Miami Biltmore Hotel is különféle szellemeknek ad otthont. Egy korábbi vendég a panaszkönyvben leírta, hogy számos paranormális furcsaságot tapasztaltak anélkül, hogy tudták volna, hogy a hotelben kísértetjárás lenne. Mint mondták, erős rózsaillat áradt be a szobájukba, és a rádió gyakran váltott magától állomást. A legfurcsább eset talán az volt, amikor a teraszajtók elkezdtek remegni, csak úgy!

via

Exit mobile version