nlc.hu
Horoszkóp

7 jel, hogy szellemek a lakótársaid

Kísértetek jelenlétére gyanakszol? Kérd meg őket, hogy távozzanak!

Az otthonod az a hely, ahol teljesen egyedül is biztonságban, kényelemben szeretnéd magad érezni. De néha váratlan dolgok akadályozzák meg ezt…

Mi jut eszedbe arról, hogy otthon? Legtöbbször a biztonság, szeretet, kényelem jut eszébe az embereknek. De amikor furcsa érzés vesz hatalmába, és egyre kevésbé érzed magad jól az addig szeretett lakodban, vedd végig magadban a jeleket. Lehet, hogy nem vagy egyedül!

Kísértetmek beöltözött alak

Ha őt látod, akkor valaki csak szórakozik veled (Fotó: Unsplash)

1. Zajok

Megmagyarázhatatlan eredetű zajokat, neszeket, suttogás-szerű hangokat hallasz. Rossz érzést keltenek benned, és másokban is, akik hallják veled együtt.

2. Égő lámpák

Biztos vagy benne, hogy lekapcsoltad, vagy abban, hogy égve hagytad? Ha többször is előfordul, hogy ezen elgondolkozol, nem biztos, hogy a memóriáddal van a baj… lehet, hogy valaki szórakozik veled.

3. Zavarodott állatok

Ha van kutyád, vagy cicád, lehet, hogy ők is furcsán viselkednek mostanában. Kerülnek bizonyos helyeket, vagy olyankor jeleznek, ha nincs ott semmi, senki – általunk látható.

4. Furcsa szagok

Néha olyan szag, vagy illat csapja meg az orrod, aminek nem volna szabad ott lennie, például egy ismeretlen parfüm illata. Majd ahogy jött, olyan gyorsan el is múlik.

5. Változó hőmérséklet

Néha vacogsz, majd hőhullám gyötör: pedig egészségileg rendben vagy, és a ház hőmérséklete sem indokolja. Esetleg hirtelen huzat érkezik, aminek pillanatok múlva nyoma vész.

6. Titokzatos múlt

Pletykákat hallasz innen-onnan, hogy ki lakott az otthonodban hajdanán, vagy milyen furcsa és hátborzongató dolgok történtek benne. De senki nem akarja elmondani, mi az igazság.

7. Rémálmok gyötörnek

Visszatérő álmok gyötörnek, összetörten, fáradtan ébredsz. Kiabálva ébredsz fel éjszaka, és amikor emlékszel az álmaidra, tudod, hogy nem éppen kellemesek.

Itt az idő tenni valamit!

Ne hagyd tétlenül, hogy a kísértetek megzavarják az életedet. Először kezdd egy alapos tértisztítással. Majd néhány nap szólítsd fel a szellemet, hogy távozzon! Ez a te életed, a te házad: ő is térjen haza oda, ahova tartozik.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top