nlc.hu
Horoszkóp

Tartsd távol az irigyeidet fekete sóval

Boszorkánysó a rossz szomszédok ellen

A fekete só vagy boszorkánysó az otthoni mágia egyik alapkelléke. Könnyen elkészítheted a sajátodat, a konyhádban található anyagokból.

Idegesítő, rosszindulatú szomszédok keserítik az életedet? Hints a kertjükbe egy kis boszorkánysót! Nem tudsz megszabadulni az irigyektől, pletykálnak rólad? Erre is megoldás.
Szemmel verés, rád irányuló féltékenység, negatív emberek – ártó hatások kívülről. Mérgező hiedelmek, rossz gyermekkori beidegződések, rossz tulajdonságok – levetkőzni való belső hatások. Mindezek ellen hatásos lesz a keverék, ami egyedi, személyre szabott.

gyógynövények sók

Fotó: Pixabay

Receptúra

Fekete só készen is kapható, és nincsen hozzá pontos recept. Sokféleképp készülhet, de a sajátod lesz az igazi. Te teszed hozzá azt a szándékot, amire elsődlegesen használni szeretnéd.
Az alapja só, amire bármilyen só megfelel. A legolcsóbb, a legegyszerűbb, ami kéznél van. A keverék nem ehető! Egy olyan sót készítesz, ami spirituális célt szolgál, szertartások kelléke lesz.

Hozzávalók

Fekete színét a hamutól kapja a keverék. Ez készülhet direkt erre a célra, de ha más szertartásokhoz égettél fűszereket, vagy egy korábbi felajánlás hamuja megmaradt, nyugodtan keverd bele. Te határozod meg, hogy mit teszel hozzá, illetve, hogy mi található otthon.

  • Citromfű: tisztító, frissíti az energiákat
  • Szegfű: minden negatív energia ellen hatásos
  • Rozmaring: a nőiesség szimbóluma, a feminin energiák harmonizálására
  • Izsóp: nagyon erős tisztító hatása van
  • Mentafélék: a kulcs, nyitja az utat a tisztulás, a pozitív energiák felé
  • Fahéj: semlegesíti a rossz energiákat
  • Kömény: a hűség, a bizalom, az őszinteség szimbóluma
  • Palo santo fa: tértisztító, elűzi az ártó energiákat
  • Pacsuli: a szerelem szimbóluma, a szeretteiddel való problémákra hatásos
  • Babérlevél: a négy égtáj, négy őselem szimbóluma
  • Csípős fűszerek, csili, bors: valaminek az elűzésére
  • Mák: hasznos, ha nagyon megbántottak

Így készítsd el

Válaszd ki a hozzávalókat, majd tűzálló tálkában égesd el mindet. Miközben ég, tedd meg a felajánlást. Az áldozati tűzhöz tedd hozzá a szándékot, az érzéseidet, gondolataidat. Mondhatsz közben imát, mantrát is.
A hamut törd össze minél finomabb porrá, keverhetsz hozzá kiszárított tojáshéjat is, a növekedés, a pozitív energiák erősítésére. Ha van olyan illóolajod, ami passzol a szándékodhoz, egy-két cseppet tegyél hozzá.

Keverd össze a hamut és a sót. Ezt végezheted egy széndarabbal is, ami közben porrá válik, még sötétebbé téve a keveréket.
Ha van szárított rózsaszirmod, nyugodtan forgasd a kész fekete sóba. Amikor távozik a rossz, a szirmok segítenek a szeretetet, a jó energiát a helyére terelni, hiszen ez a cél: nem ártani, hanem jobbá tenni magunkat és a világot.

(via sheetal)

Ez is érdekelhet illóolajos üvegcsék virággal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top