nlc.hu
Utazás

Macskát találtak egy bőröndben a New York-i repülőtéren

Élő macskát találtak egy bőröndben a New York-i repülőtéren

Macskát találtak egy utas bőröndjében a New York-i John F. Kennedy repülőtéren.
Nyitott bőrönd

Miután a közlekedésbiztonsági hivatal (TSA) egyik tisztviselője egy kissé nyitott cipzáron kilógó vörös szőrcsomóra lett figyelmes. Az utazótáska átvilágításakor a TSA munkatársa igencsak meglepődött, amikor meglátta, hogy egy macska van a bőröndben.

Miután a négylábút kiszabadították, a táska tulajdonosát arra kérték, térjen vissza a jegypénztárhoz.

Lisa Farbstein TSA-szóvivő szerint az utas azt mondta, hogy a macska nem az övé. Szavaiból az derült ki, nem is tudta, hogy az állat a csomagjában rejtőzött. A New York Post című helyi napilap megtudta, hogy a Smells névre hallgató macska végül hazakerült. Gazdája szerint Smells bemászhatott a látogatóban lévő barátja táskájába. Nem is fedezte fel a macska eltűnését, amíg a repülőtérről fel nem hívták.

Az emberek furcsa dolgokat próbálnak becsempészni a bőröndökben, a legutóbb egy romániai nőről írtunk, aki  az egyik bőröndjében egy 15 éves afgán fiatal lapult. Amikor begördült a kürtösi vasúti határátkelőre az Ausztriába tartó vonat, a határrendészek elkezdték a rutinellenőrzést, és ott tűnt fel a nő ideges viselkedése.

Kiemelt kép: illusztráció, Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top