nlc.hu
Utazás

Csomagok bepakolása a repülő gyomrába

Így fér el a rengeteg poggyász a repülő gyomrában

A reptéri csomagkezelő videóján sokan meglepődtek.
A montázson a csomagok bepakolása egy repülő gyomrába

A legtöbb utazó nem gondol bele abba, hogyan jut el a bőröndje a célállomásig, miután feladta a poggyászt a repülőtéren. Egy csomagkezelő most megmutatta, mi történik a repülőgép gyomrában a csomagokkal, és sokak megdöbbentek.

Chris Simonsson gyakran posztol videókat a poggyászkezelői munkájáról. Most azt mutatta meg a követőinek, milyen 110 csomagot felpakolni a repülőre.

Minden azzal kezdődik, hogy egy görgős futószalagot vezetnek be a gép rakterébe, majd a fiatal férfi bemászik, és térdelve várja, hogy szép sorjában érkezzenek a csomagok. Precízen egymásra pakolja őket, hogy minden helyet kihasználjon. Amikor nem jönnek a bőröndök, van idő egy kicsit pihenni.

A kommentelők közül néhányan őszintén megdöbbentek a csaknem 8 milliószor lejátszott videóban látottakon. „Sosem tudtam, hogyan fér el az összes poggyász egy repülőgépen” – írta az egyik hozzászóló.

Többen megjegyezték, hogy nagyon szűk helyen kell dolgoznia a rakodóknak. „A klausztrofóbiám már attól beindult, hogy ezt a videót néztem” – áll egy másik kommentben.

(The Sun)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Tiktok/wheos__)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top