nlc.hu
Utazás

Feltette a műszerfalra a lábát utazás közben, rémes vége lett

Borzalmas vége lett annak, hogy a műszerfalra tett lábbal autózott a lány

Gráinne Kealy mindössze 22 éves volt, amikor autóbalesetben teljesen szétroncsolódott az arca. Minden baj forrása az volt, hogy a műszerfalra feltett lábbal utazott.
Fiatal lány autóbaleset után

Mint mesélte, nem volt gyakori szokása, hogy így autózzon, aznap viszont új lábbelit viselt, ezért tudta, hogy nem fogja összepiszkolni barátja autóját, ha felteszi a lábát a műszerfalra. Nagyon rossz vége lett, hogy így tett!

Barátja kocsija megcsúszott a jeges úton és egy falnak csapódott, a kinyílt légzsák miatt pedig nagy erővel a lány arcába csapódott behajlított térde. Az ütés következtében szinte az összes arccsontja eltört.

A szörnyű baleset 2006 decemberében történt, mikor Gráinne és barátja karácsonyi bevásárlásra indult, ami nagyon nem úgy végződött, ahogy a pár tervezte. 

„Amellett, hogy közel minden arccsontom összetört, két fogamat is elveszítettem, Az orvosok azonnal a műtőbe toltak és megpróbálták helyrehozni az arcomat. Az operáció jól sikerült, pár hónappal később azonban kiderült, hogy a homlokcsontomat húsevő baktérium támadta meg. Az orvosoknak nem maradt más választása, mint a homlokcsont eltávolítása” – idézte fel a lány, aki 2 éven át élt így.

„Nagyon nehéz időszak volt, de talán segített, hogy nem egyik napról a másikra alakult így, hanem volt időm felkészülni a beavatkozásra. Ennek ellenére nem akartam emberek közé menni, nehezen fogadtam el a történteket. Amikor mégis kimozdultam otthonról, mindenki megbámult, ezért sapkákat vásároltam, amikkel eltakarhattam a homlokomat” – mondta Gráinne, aki attól is félt, hogy véletlenül beüti a homlokát.

2009-ben végre sor kerülhetett a helyreállító műtétjére, melynek során kerámiából készült implantátummal pótolták a hiányzó homlokcsontot. Mielőtt beültették volna neki ezt a csonthelyettesítőt, a hasából vett zsírszövettel borították be a homlokát. Mint mondta, balesete rengeteg komblikációval járt, ezért azt szeretné, ha az ő példájából tanulva mindenki leszokna arról, hogy a műszerfalra feltett lábbal utazzon az autóban. Valószínűleg ő sem járt volna ennyire rosszul, ha aznap máshogy helyezi magát kényelembe az ülésen…

Forrás: Via, Fotó: YouTube videó pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top