nlc.hu
Utazás

Az egekbe szöktek a liverpooli szobaárak Eurovíziós Dalfesztivál miatt

Egy nyertese már biztosan van a 2023-as Eurovíziós Dalfesztiválnak

Ugyan csak két hónap múlva lesz a döntő, a szállásadók már előre örülhetnek.

A szervezők kedden bejelentették, hogy harminchat perc alatt minden jegy elkelt a 2023-as Eurovíziós Dalfesztivál május 13-i liverpooli döntőjére. A dalverseny liverpooli döntőjére a jegyeket 160 és 380 font (68 ezer és 161 ezer forint) között kínálták, míg a két elődöntőre a jegyek 90 és 290 font (38 ezer és 123 ezer forint) közötti összegekbe kerültek, írja az MTI. 

Ha valaki volt olyan szerencsés, és sikerült vennie jegyet, még nem lélegezhet fel, ugyanis valahol meg is kell majd szállnia, és a LadBible cikke szerint ez nem lesz olcsó, vannak, ahol 5000 fontot (kb. 2,1 millió forintot) is elkérnek egy éjszakáért, de ennél magasabb árakkal is találkozni, egy kéthálószobás liverpooli házat, ahol öt fő is megszállhat, 15 833 fontért (kb. 6,7 millió forintért) kínálnak.

Telefon és monitor, amin látszik, hogy elkelt az összes jegy az Eurovíziós Dalfesztiválra

Fotó: Profimedia

Természetesen voltak ennél olcsóbb lehetőségek is, még a városközpontban is, de ezekre már korábban lecsaptak, és azon nyilván nem kell meglepődni, hogy a kereslet miatt sokan árat emeltek, az egyik szállodában, ahol egy éjszaka 55 fontba kerül, egy hétvégéért pedig 200 fontot is elkérhetnek, a döntő napjára 739 fontért kínál egy kétágyas szobát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top