nlc.hu
Utazás

Egy influenszer anyuka sokkolta az internet népét

A kommentelők szerint túl messzire ment az influenszer, nem figyelt eléggé a gyerekére

Kapott hideget-meleget az influenszer, miután kitette az erkélyes fotót.
Camila Coelho

Camila Coelhót, a népszerű influenszert rendesen szétszedtek a neten, miután egy valóban eléggé vitatható fotót posztolt magáról és a gyerekéről. Ezeken képeken az látható, hogy egy párizsi erkélyen álldogál a babájával. A nőt 9,9 millióan követik a közösségi médiában, de nem minden rajongója volt elragadtatva a poszttól, ugyanis a nő a hét hónapos kisfiút hol a levegőben tartja az erkélyen, hol a korláton öleli magához. Elég rossz nézni mindkettőt.

Mármint persze nagyon szép a panoráma, és az influenszer is csini, de talán azt a gyereket a kompozíció kedvéért mégsem kellene a korlátra állítani.

„Hülye dolog, amit egy képért teszel” – írta az egyik kommentelő, míg másikuk így fogalmazott:

„Vedd le ezt, hogy megmutasd, elismerted, hogy hibáztál. Biztos vagyok benne, hogy nem az volt a szándékos, hogy a babádat veszélybe sodord, de zavaró, hogy még mindig fent van ez a fotó.”

A párizsi Hôtel Plaza Athéné erkélyén készült képet, amin a kisgyerek a korláton áll, azóta se vette le az influenszer, viszont a mások kérdéses fotó, amikor a levegőben tartja, eltűnt. Ezt itt tudjátok megnézni.

A szörnyülködő kommentek valahol érthetők, hiszen elég sok olyan fotós balesetről hallani, amikor egy jó képért az adott influenszer túl veszélyes helyeken pózolt. Van olyan ország, ahol tilalmat vezettek be az életveszélyes szelfizés miatt, máshol rendőrök felügyelik a veszélyes területeket. A szelfibotokat is kitiltották jó néhány helyről, de arra is van példa, hogy népnevelő kampánnyal próbálják jobb belátásra bírni a fiatalokat. Szinte mindennaposak a szelfik miatti balesetek, amelyek olykor végzetesek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top