Azt állítja, nem engedték repülni, mert panaszkodott túlsúlyos utastársa miatt

nlc | 2023. Április 08.
Egy 18 éves fiú jelezte, nem férnek el ketten két ülésen, és úgy tűnik, ezt nem a megfelelő stílusban tette.

Egy 18 éves fiú a Redditen kért tanácsot azzal kapcsolatban, hogy valóban ő volt-e a bunkó, amikor egy 12 órás repülőút előtt arra panaszkodott, hogy a mellette ülő utas túlsúlyos és elfoglalja a helyének egy részét. Hozzátette, hogy ő sem éppen kistermetű, 190 centiméter magas, így neki is szüksége van minden centiméterre, amikor pedig emiatt szólt a légiutas-kísérőnek, ő azzal érvelt, hogy a másik férfi is kifizette a helyet, egyébként sincs már szabad ülés a gépen.

Ő erre azzal válaszolt, hogy miért tüntetik felszabad helyként azt, ami másnak a “hurkái” foglalnak el, és megjegyezte, régen sokkal jobb szolgáltatást nyújtott ez a légitársaság. Ezután a utaskísérő gorombának nevezte, és felvetette, hogy levezetteti a fiút a járatról, de természetesen kárpótolni fogják emiatt. 

Fotó: Pixabay

Az utastárs sem hagyta szó nélkül a történteket, visszaszólt a fiúnak, akire állítása szerint a többiek is kezdtek ferde szemmel nézni. „Tudom, hogy rossz embernek tartanak emiatt, de másrészt nekem kell fizetnem egy másik ember fegyelmezetlenségéért, valamint ennek a sz***os légitársaságnak a foglalási rendszeréért. A pokolba is, inkább szóltak volna előző nap” – folytatta.

Talán nem meglepő, hogy a bejegyzésére nagyon sok komment érkezett, és a többség szerint ő volt az, aki nem viselkedett megfelelően. Volt, aki megjegyezte, nem is feltétlenül azzal volt a baj, hogy felvetette, hogy problémája van, hanem az, ahogyan közölte azt, nem kellett volna például megaláznia az utastársát.

(via LadBible)

Exit mobile version