nlc.hu
Utazás

Lábak az ülésen

Na, ne! A repülőgép ülésének lehajtható asztalkáján pihentette koszos lábait az utas

Egy utas teljesen feldühödött, amikor a mellette ülő nő úgy döntött, hogy úgy helyezi kényelembe magát, hogy lehajtja az ülés tálcás asztalkáját, és ráteszi a lábát.

A tömegközlekedési eszközökön való utazás nem mindig a legkényelmesebb módja a közlekedésnek, és néha a más utasokkal folytatott interakciók miatt azt kívánjuk, bárcsak teleportálhatnánk.

Így gondolhatta ezt egy férfi is, aki nemrég szorult helyzetbe került – ugyanis a repülőn a mellette ülő nő lábait zokni nélkül a tálcás asztalára tette.

A férfi a közösségi médiában megosztott egy képet, amelyen három üléssor látható, az egyik végén a férfi ült, a nő pedig lábát a lehajtható asztalkán pihenteti:

„Utálom, amikor az emberek ezt csinálják” – írta a férfi.

A poszt kommentelői ugyanúgy undorodtak a nő tettétől, és nem értették, hogy lehet mezítláb egy másik ember komfortzónájába tolakodni.

Az egyik kommentelő megjegyezte: „Hol normális ez? Pokolian koszos a lába.”

„Ma a társadalomban súlyosan hiányzik a másokra való tekintet” – kesergett egy másik.

Hasonlóan bizarr esetről számoltunk be nemrég: az egyik utas szintén a Redditen osztotta meg, hogy a mögötte ülő utasnak sikerült a lábait a szék alatt átdugnia az ő térfelére. Ráadásul cipő és zokni nélkül. 

(via)

mezítláb a repülőn

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top