nlc.hu
Utazás

Túlsúlyos utastársa miatt panaszkodott, nem engedték repülni - állítja egy 18 éves fiú

Azt állítja, nem engedték repülni, mert panaszkodott túlsúlyos utastársa miatt

Egy 18 éves fiú jelezte, nem férnek el ketten két ülésen, és úgy tűnik, ezt nem a megfelelő stílusban tette.

Egy 18 éves fiú a Redditen kért tanácsot azzal kapcsolatban, hogy valóban ő volt-e a bunkó, amikor egy 12 órás repülőút előtt arra panaszkodott, hogy a mellette ülő utas túlsúlyos és elfoglalja a helyének egy részét. Hozzátette, hogy ő sem éppen kistermetű, 190 centiméter magas, így neki is szüksége van minden centiméterre, amikor pedig emiatt szólt a légiutas-kísérőnek, ő azzal érvelt, hogy a másik férfi is kifizette a helyet, egyébként sincs már szabad ülés a gépen.

Ő erre azzal válaszolt, hogy miért tüntetik felszabad helyként azt, ami másnak a “hurkái” foglalnak el, és megjegyezte, régen sokkal jobb szolgáltatást nyújtott ez a légitársaság. Ezután a utaskísérő gorombának nevezte, és felvetette, hogy levezetteti a fiút a járatról, de természetesen kárpótolni fogják emiatt. 

Utasok ülnek egy repülőgépen

Fotó: Pixabay

Az utastárs sem hagyta szó nélkül a történteket, visszaszólt a fiúnak, akire állítása szerint a többiek is kezdtek ferde szemmel nézni. „Tudom, hogy rossz embernek tartanak emiatt, de másrészt nekem kell fizetnem egy másik ember fegyelmezetlenségéért, valamint ennek a sz***os légitársaságnak a foglalási rendszeréért. A pokolba is, inkább szóltak volna előző nap” – folytatta.

Talán nem meglepő, hogy a bejegyzésére nagyon sok komment érkezett, és a többség szerint ő volt az, aki nem viselkedett megfelelően. Volt, aki megjegyezte, nem is feltétlenül azzal volt a baj, hogy felvetette, hogy problémája van, hanem az, ahogyan közölte azt, nem kellett volna például megaláznia az utastársát.

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top