nlc.hu
Utazás

Megérték az utasokat, ne nézzenek pornót a vonaton

Egy brit vasúttársaságnak meg kellett kérnie az utasokat, hogy ne nézzenek pornót a vonaton

Az erős wifi átka.
Northern Railway

Egy brit vasúttársaság, a Northern Railway felugró ablakkal kéri arra az utasait, hogy ne nézzenek felnőttfilmeket a vonaton – számolt be a LadBible.

A „Várjatok, amíg hazaérkeztek”  feliratú üzenet akkor érkezik valaki telefonjára, ha az illető szexuális tartalmú videókra vagy képekre próbál keresni a vonatok wifijén keresztül.

Évente több millió ember halad át állomásainkon és vonatainkon, a biztonságos és megbízható internethez való hozzáférés az ügyfeleink elvárásainak szerves részét képezi. Fontos azonban, hogy az emberek ne feledjék, hogy bizonyos tartalmak nem valók mindenki – különösen a gyerekek – számára. Ha valamit nem néznél a munkahelyeden, akkor több, mint valószínű, hogy a vonat utazóközönsége előtt sem kéne. Kérjük, várd meg vele, míg hazaérsz”

– mondta Tricia Williams, a Northern üzemeltetési igazgatója. Chris Jackson regionális igazgató hozzátette, hogy a vasúttársaság csupán szelíd emlékeztetőt ad az utasoknak az etikettről.

Ez alapján könnyű lenne azt gondolni, hogy gyakori probléma a vonatokon a pornónézés, de Jackson szerint nem ez a helyzet: az incidensek csak ritkán fordulnak elő, de akkor is fontos felhívni rá a figyelmet – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top