nlc.hu
Utazás

Autóban rejtőzött egy másfél méteres kígyó

Az autó műszerfalában rejtőzött a másfél méteres kígyó

Ha van meglepetés, aminek nem örülnénk vezetés közben…!

Képzeld csak el: autószállítással foglalkozol Angliában, a mai napi munkád sem ígérkezik bonyolultabbnak a többinél. Ezen a napon éppen a West Mindlands nevű régió Tipton városában lévő autókereskedésből kell elvezetned a kocsit egy Leicestershire-ban, Melton Mowbray városában élő vevőhöz. Ugyan másfél óra út áll előtted, ez nem zavar, hiszen már ennél hosszabb távokat is megtettél. Fel sem merül benned, hogy ez a nap nem olyan lesz, mint a többi. Az autóban ugyanis egy másfél méteres kígyó vár rád.

Pontosan ez történt egy angol autószállító sofőrrel, aki felé a műszerfalból csúszott kifelé egy hatalmas kígyó. Azonnal riasztotta az állatmentőket, akik a lehető leghamarabb kiérkeztek a helyszínre. Csakhogy észrevették, hogy a kígyó időközben elbújt az autó belsejében, ezért meggyőzték a sofőrt, hogy újabb negyedórát vezesse még a kocsit az állatmentő cég tulajának házáig.

Kígyó az autóban

Fotó: Profimedia

A sofőr belement, és mikor megérkeztek Lindsay Newell lakásához, a nő és Mark nevű kollégája rájött: szinte teljesen szét kell szedniük az autó belsejét, hogy megtalálják a rejtőzködő hüllőt. Hosszas munka után végül sikerült eltávolítaniuk a kárpitot, műanyag bevonatot és az egyik ülést, és így már el tudták kapni a kígyót.

Az állatról egyébként kiderült, hogy csak a mérete riasztó, egyébként nem veszélyes: egy nem mérges gabonasikló ijesztett rá a sofőrre. Aki – miután újra összerakták a belsejét – sikeresen leszállította az autót, így végül csak egy kis kitérő akasztotta meg az aznapi munkáját.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top