nlc.hu
Utazás

Gyógyító hatású magyar kirándulóhelyek

6 magyar kirándulóhely, amiről úgy tartják, hogy gyógyító hatással bír

Adunk néhány ötletet, ami nemcsak szemkápráztatóan szép, hanem fel is tölt energiával.
Dobogokő

Magyarország energetikai szempontból különleges helyszín, ugyanis a Földet behálózó Szent György-vonalak, vagy más néven Ley-vonalak (energiaközpontok) közül sok fut át nálunk, de sokan azt állítják, hogy itt található a világ szívcsakrája is, ahová állítólag nagyon erős gyógyító energiák összpontosulnak.

Azt csak halkan tesszük hozzá, hogy amikor 10 évvel ezelőtt megkérdezték a Dalai lámát, hogy tényleg a Pilisben van-e a bolygó „szívcsakrája”, így felelt: „Ez egy ostoba kérdés. Meggyőződésem, hogy ez a kérdés egy Magyarország-központúságot sugall. De ez teljesen természetes, hiszen mindannyian azt gondoljuk gyakran, hogy mi vagyunk a világ közepe. A magyarok azt gondolják, hogy ők, a mexikóiak pedig azt, hogy inkább ők. Ez teljesen természetes, mégis úgy gondolom, ha tekintettel vagyunk arra, hogy minden emberben megtalálható az az öt csakra, amikről a csakrákról szóló tanítás szól, akkor ez egy általános jelenség, és nem mondhatjuk azt, hogy egy különleges csakra Magyarországon van.”

Még ha nem is vagy kifejezetten spirituális ember, akkor is érdemes ezeket a helyszíneket bebarangolni, mert látványnak sem utolsók, és most, hogy végre beköszöntött az igazi tavasz, remek lehetőséget adnak a kirándulásra. 

Fegyverneki Kálvária-domb
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top