nlc.hu
Utazás

Bosszút állt a zokniban utazó utason a repülőn

Zokniban terpeszkedett a repülőn, diszkrét bosszút állt rajta az utastársa

Ha repülővel utazol, vannak íratlan szabályok, és ha nem tartod be ezeket, ne lepődj meg, ha kellemetlen lesz a reakció.
Zokniban utazó utas a repülőn

A repülőgépes utazás nem mindig a legjobb élmény, leginkább azért, mert mindig akadnak a fedélzeten balhés utasok vagy olyanok, akik másokra fittyet hányva helyezik kényelembe magukat.

Egy TikTok-videó azt a – sajnos nem olyan ritka – helyzetet mutatja be, amikor az egyik nő leveszi a cipőjét, és a zoknis lábát előredugja az előtte lévő ülés alatt, de nem ám diszkréten, hanem olyan pofátlan módon, hogy a másik utas is tudomást szerezzen róla.

Ebben az esetben az áldozatnak mondható férfi utas nem hagyta annyiban a dolgot, és visszafogott bosszút állt a zoknis láb tulajdonosán. A képsorokon látható, hogy valamilyen üdítőt vagy innivalót önt utastársa lábára – nem sokat, éppen csak pár cseppet, hogy az illető érezze, valami nem oké az ülés alatt, és abbahagyja a nyújtózkodást.

A mostani eset egyébként még egészen szolidnak mondható, olyan is előfordult már, hogy valaki a zoknijától is megszabadult a repülőgépen. 

(Kiemelt kép: TikTok/danielgreen2426)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top