nlc.hu
Utazás

Összeveszekedett két utas a Ryanair fedélzetén - videó

Összeveszekedett két utas a Ryanair fedélzetén – videó

Egy kaotikus pillanatokat rögzítő videó terjed a neten, amin egy verekedés látható a Ryanair egyik járatán.
Egy utasszállító repülőgép utastere

Neil Modwhadia is ott volt a Máltáról London Stanstedre tartó repülőjáraton, és azt mesélte a Mirrornak, hogy a verekedés azért kezdődött, mert az egyik férfi nem engedte át a másiknak a helyet A felvételen hallható, hogy valaki azt mondja a két férfinek, hogy hagyják abba a verekedést, míg a háttérben valaki annyival konstatálja a helyzetet, hogy : Sose jutunk haza”, míg megint mások sikoltoznak.

Modwhadia szerint a verekedés miatt a járat két órát késett, és mindenki bosszankodott. Végül az amerikai az ablak melletti ülőhelyet foglalta el, míg a magasabb férfi, sapkával a fején, aki brit volt, a folyosó melletti ülőhelyen ülte végig az utat.

Nem olyan rég összesen 18 óra késéssel szállt le egy repülőgép a Liszt Ferenc Repülőtéren, amely Dzsiddából indult Budapestre. A késés oka az volt, hogy a járat egyik magyar utasa Kairó felett bántalmazni kezdte utastársát, majd a személyzet egyik tagját is megütötte.

Kiemelt kép: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top