nlc.hu
Utazás

Olcsó utazási trükk

Olcsón utazgatnál? Így találj aprópénzért repjegyet!

Pezseg benned a kalandvágy, és szeretnél világot látni? Ha úgy érzed, hogy egyedül a pénztárcád gátol ebben, akkor most figyelj: így olcsóbban utazgathatsz.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de nekünk már most nagyon hiányzik a nyári napsütés. Olyannyira, hogy üres óráinkban egy „télből a nyárba”-típusú utazáson álmodozunk. De hát pontosan tudjuk, hogy ez egy egészen drága mulatság, amit nem engedhetünk meg magunknak.

Te is hasonlóan vagy vele? Akkor most kapd elő a jegyzetfüzeted: egy TikTok-felhasználó rábukkant egy olyan trükkre, amivel a világ bármely tájára le tudja vadászni a legolcsóbb repülőjegyeket. Egyedül a Google-re van hozzá szükséged, ahol össze tudod hasonlítani az úti célokat, és ki tudod választani a leginkább pénztárcabarát desztinációt. Persze mondanunk sem kell, hogy a trükk azonnal felszántotta a TikTokot, és mindenki döbbenetesen kedvezményes árakra bukkant. 

Bár a Google Járatkereső oldalát nem valószínű, hogy be kell mutatnunk, talán azt még nem fedezted fel, hogy hogyan tudsz vele trükközni. A TikToker az úti cél résznél a „Bárhol” opcióra kattintott, az indulás és érkezés időpontjait pedig üresen hagyta. Másodperceken belül az oldal egy olyan térképet hoz be, amin összegyűjti a világ összes tájára induló, olcsó retúr repjegyeket. 

Koszorúslányok

Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

A TikToker Londonból indulva talált Görögországba menő retúrjegyet 17 ezer forintért (39 fontért), de eszerint a tengerentúli utazást is tervezheti, a New Yorkba tartó járattal, oda-vissza 150 ezer forintért (336 fontért). „Mindenki tudott erről? Mert úgy érzem, ezt eddig titokban tartották előttem, annyira őrületes!” – kérdezi a videójában. 

Akár egyedül utazol, akár csoportosan, ezzel a trükkel minden vakációt sokkal jobb áron tudsz összehozni. A videót nem véletlenül nézték meg már több mint 4 millióan és lájkolták közel 500 ezren.

@aroundtheatlas

how to get super cheap flights!! #travel #cheaptravel #fyp #travelhacks

♬ original sound – Around The Atlas🌍✈️

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top