nlc.hu
Utazás

Ingatlan és szexhirdetés egyben.

Szexpartnert és szobatársat egy személyben keres ez a nő

Elég különös feltételekkel keres bérlőtársat a kanadai nő.

Egy torontói ingatlanközvetítő találta, majd osztotta meg TikTokon az alábbi albérlet hirdetést. A sajátos feltételek alapján bérlőtársat kereső torontói hirdetés komoly visszhangot keltett; a hirdetés feladója tudniillik úgy keres havi kilencszáz dollárért szobatársat, hogy annak

Szeretőt és szobatársat egy személyben keres ez a nő

még saját ágy sem jut a garzonban.

Konkrétan egy franciaágyban is kellene aludniuk – írta a New York Post. A kétségtelenül szuper környéken lévő, tóra néző belvárosi lakás úgy lett meghirdetve, hogy csupán szobatárs kerestetik bele.

@aserealty just when you thought the Toronto rental market couldn’t get any worse, it did. Someone is trying to rent out a space in their queen sized bed in a downtown condo for $900/mo. And the worst part is that someone is actually going to rent this… SEND HELP #rentalmarket #roomrental #torontorentals #rentalcrisis #realestatefail ♬ BGM perfect for item description – Mi-on(みおん)

 

Az ördög viszont a részletes leírásban rejlik,

amiből kiderül, hogy leginkább egy „nyitott személyiségű nővel” tudná elképzelni a pecózást, aki vele is aludna.

Amikor azt hitted, hogy a torontói piac már nem lehet rosszabb, mégis az lett

– írta erre a hirdetést kiszúró ingatlanos. A jelenlegi bérlő

azzal próbál kedvet csinálni a bulihoz,

hogy korábban is lakott már ilyen felállásban mással, akivel korábban csak a Facebookról ismerték egymást, mégis működött a kémia. A kommentelők amúgy nem is az erkölcscsőszt játsszák, sokkal inkább afelett szörnyülködnek, hogy milyen drága egy ágybérlet 900 kanadai dollárért, körülbelül háromszázezer forintért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top