nlc.hu
Utazás
8 jármű ütközött az M3-ason

Tömegbaleset az M3-ason: 8 jármű ment egymásba

Két sérültről tudni.
tömegbaleset,

Nyolc jármű ütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyfüged közelében szombaton este. Hat személyautó, egy furgon és egy kisbusz karambolozott – számolt be az RTL Híradó.

A helyszínre a gyöngyösi hivatásos tűzoltók érkeztek, az egységek három autót áramtalanítottak. Az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség egészen vasárnap hajnalig helyszínelt, csak akkor nyitották meg újra az autósok előtt.

Az RTL Híradó úgy tudja, a balesetben ketten sérültek meg könnyebben.

Idén márciusban az M1-es autópályán történt egy szörnyű tömegbaleset: akkor 32 személyautó, 5 kisteherautó és 6 kamion volt érintett a karambolban. A járművek közül 19 személyautó, 1 kisteherautó és 1 kamion gyulladt ki. A tömegkarambolt akkor egy lokális szélátfúvás okozta, amit az is súlyosbított, hogy a környező mezőgazdasági földeken napokkal korábban munkálatokat végeztek, föllazították a talajt, és ez a hatalmas orkánerejű szél felkapta a port és befújta az autópályára.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top