nlc.hu
Utazás

Nem adta át a helyét a repülőn

Egész repülés alatt szidták, mert nem akarta átadni a helyét egy gyereknek

Előre fizetett a folyosó melletti ülésért, de egy öttagú család mindenképp cserélni akart.

Szörnyű repülőútjáról írt egy nő a Redditen. A 8 órás repülés alatt ugyanis végig sértegették  és megszégyenítették a többi utas előtt, miután nem akarta átadni a helyét, amiért a repülés előtt külön fizetett – írja a Daily Star.

A nő direkt a folyosó melletti ülést foglalta le még az utazás előtt, ráadásul egészségügyi okokból speciális étkezést is igényelt, amit ehhez a helyhez kötött a légitársaság. „Afrikából repültem volna haza, az Egyesült Királyságba. A probléma akkor kezdődött, amikor Dubaiban át kellett szállnom egy csatlakozó járatra” – idézte fel az utazását a nő.

Egy utasszállító repülőgép utastere

8 órán át szidták, mert nem adta át a helyét (Fotó: Unsplash)

Bár a lefoglalt helyére ült, hamarosan egy család állt meg mellette és a szülők arra kérték, cseréljen helyet az egyik gyerekkel, mert neki máshová szólt a jegye, távol a családjától. A nő még hajlott is volna a cserére, de amikor kiderült, hogy egy hármas ülés közepére kéne ülnie, nemet mondott.

Ezután az apa egész repülőút alatt válogatott sértéseket vágott a fejéhez. Egy másik utas végül helyet cserélt a gyerekkel, de ez láthatóan nem vetett véget az ügynek. A dühös férfi továbbra is szidta a nőt.

A nő a Redditen kérdezte meg, hibázott-e, a kommentelők nagyrésze az ő pártját fogták ebben a helyzetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top