nlc.hu
Utazás

Koós Réka a magánéletéről

Koós Réka elárulta, mire vágyik a legjobban a magánéletében

Két szerelméről is vallott a színésznő.

Koós Réka igencsak sokoldalú előadó. A színésznő/énekesnő szeret új dolgokat kipróbálni, nem csak a munka területén. Így volt ez nemrégiben is, amikor szerepelt a Szerencsekerék című műsorban, ahol elárulta, eredetileg biológus szeretett volna lenni

Koós Réka

Fotó: Schumy Csaba

Mint mondja, sosem néz tévét, ezért meggyűlt a baja a játék szabályaival. 

„Ahogy az az adásból is kiderült: mivel egyáltalán nem nézek tévét, a Szerencsekerékről sem igen voltak fogalmaim. Nem nagyon akarták elhinni, hogy nem ismerem a szabályokat, emiatt kicsit döcögősen ment a játék… – kezdte a Borsnak Réka. – Társasjátékozni viszont nagyon szeretünk, sokszor játszunk is itthon a családdal vagy baráti körben. A fejtörőket is kedvelem, de ez nálam csak játék, egyáltalán nem zavar, ha veszítek. A játékszerencse sosem volt az erősségem, sem gyerekkoromban, sem most. Sosem vittem túlzásba az ilyesmit, pont emiatt. Azzal vigasztaltam magam, hogy aki szerencsétlen a játékban, az szerencsés a szerelemben. Úgy tűnik, ez viszont bejött, igaz rám a mondás.”

Bár nem sokat beszél a magánéletéről, azt tudni lehet, hogy 10 éve alkot egy párt szerelmével, Bálinttal, akivel két éve már össze is költöztek. Ha már költözés: sosem titkolta, élete második nagy szerelme Spanyolország. 

Spanyolország egy nagy szerelem nekem. Hogy később fogok-e ott élni, még nem tudom. Sok mindennek kell úgy alakulnia, hogy ez a vágyam valóra válhasson. A televíziós megjelenések mellett az idei évben is játszom a Madách Színházban, de más előadásokban is közreműködöm: a Csődör musical, valamint az Omega vagy a BonBon zenekarok dalaiból készült előadásokban. Természetesen a táncdalfesztivál korszakát felidéző saját műsoraimmal is járjuk az országot, nyáron is biztosan találkozhatunk a Balaton környékén is majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top