nlc.hu
Utazás

Trokán Nóra amerikai kalandjai

Mesés helyeken járt Trokán Nóra, posztolt is róluk

A fotói alapján a színésznő különleges természeti csodákat látott.

Trokán Nóra kis kora óta tudja, milyen a rivaldafényben élni, hiszen a szülei, Trokán Péter és Papadimitriu Athina is híres és népszerű előadóművészek. Nem csoda, hogy olykor szereti maga mögött hagyni a nyüzsgő hétköznapokat, és világot látni. Így tett most is, és meg sem állt Amerikáig. A színésznő Instagram-oldala szerint Kaliforniában, Arizonában, Utah-ban és Nevadában is járt, ahonnan szebbnél szebb képeket posztolt. A felvételeken jól látszik, hogy nem egy helyen ő is fotózott.

Akadt azonban még egy élmény, amire régóta vágyott és végre teljesült: eljutott egy Lakers kosárlabdameccse Los Angelesben. „Ma egy olyan élményben volt részem, amire tinikorom óta várok. A kosaras kártyáimon menőző alakok (már ha nem is ugyanazok) most élőben játszottak előttem. Nem játszottak. Varázsoltak. Másik világ ez. Néha olyan, mintha egy másik sportág lenne. Soha nem felejtem el ezt az estét. Élőben látni ezt, szürreális. És ha hazaérünk, elővesszük a labdát a férjemmel és újra játszunk. Igen, mi nem varázsolunk. Mi játszunk. De a fejünkben úgy fogunk repülni, mint ők” – írta egy korábbi posztban a fiatal tehetség.

Trokán Nóra

Trokán Nóra (Fotó: Trenka Attila)

Trokán Nórától egyébként nem állt távol a fotózás: pár éve több mint száznegyven kollégáján örökítette meg azt a pillanatot, amit közvetlenül a színpadra lépés előtt él át minden színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top