nlc.hu
Utazás

Tankolási hiba

Bedugva felejtett töltőpisztollyal hajtott el egy autós a benzinkútról Szegeden – videón a malőr

Nagyon feledékeny volt, az biztos.
benzinkút,

Megdöbbentő videót tett közzé a Bp-i Autósok oldala. Tankolás után úgy indult el egy autóvezető, hogy bedugva felejtette a töltőpisztolyt egy szegedi benzinkúton. A bizarr esetet a benzinkút kamerája rögzítette.

„Egy kedves, feledékeny autós tankolása. Szerencsére »csak« gázolajjal terítette be a környéket és rongálta meg a kútoszlopot. Természetesen, mint aki jól végezte a dolgát, elhajtott a helyszínről” – kommentálta az esetet a felvétel beküldője.

Mint a videón is jól látszik, az autós alaposan kifröcskölte a dízelt, sőt a kutat is megrongálta a feledékenységével. Miután rájött a malőrre, azaz egy idő után menet közben kicsúszott a töltőpisztoly a kocsijából, visszatért a kútoszlophoz és arrébb rakta a töltőpisztolyt, mintha mi sem történt volna, majd odébbállt. 

Pár éve amúgy éppen egy töltőpisztoly okozott halálos balesetet Pásztón. Egy nő a férjével együtt állt tankolni. Míg a férfi megkezdte a töltést, neje a kocsi hátuljánál volt. A férfi tankolás közben behajolt az autóba, hogy kivegye a slusszkulcsot, amikor a kocsi hirtelen elindult. Ekkor kivágódott a töltőpisztoly az autóból, ami a nő fejéhez csapódott, ő pedig elesett. Olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a kórházban meghalt.

Kiemelt fotó: Bp-i Autósok / YouTube – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top