nlc.hu
Utazás
Budapest a top 15 legromantikusabb lánykérés helyszín közt

Ez a 15 legromantikusabb város eljegyzéshez – Budapest is köztük van

Melyik európai fővárost tartod a legromantikusabbnak? Párizst, esetleg Rómát? Kapaszkodj meg, de egyikük sem a legnépszerűbb helyszín, ha eljegyzésről van szó!
Budapest

Európa minden városában megtalálhatjuk a szépséget, valamiért mégis Párizs híresült el a szerelem fővárosaként. Igen, a francia város gyönyörű, de egy új felmérés szerint valójában közel sem a legromantikusabb a kontinensen. Legalábbis akkor, ha lánykérés helyszínekről van szó.

Az, hogy hol teszik fel a nagy kérdést, örök emlék marad. Ezért az eljegyzés pillanatát nyilván megörökíti a szerelmespár, a fotót pedig az esetek legnagyobb részében az Instagramra is feltöltik. Ezeket a posztokat vették számításba annak a statisztikának az elkészítésekor, ami a top 15 legromantikusabb, eljegyzés helyszínére szolgáló városokat gyűjti össze. A listán ugyan nem az első helyen, de szerepel Párizs, és a magyarok örömére Budapest is.

Nézd meg a 15 legromantikusabb várost!

Lisszabon
Megnézem
Összes kép (15)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top