nlc.hu
Utazás
Valóságos rémálom lett a fiatal férfi nyaralós videója

Valóságos rémálom lett a fiatal férfi nyaralós videója

Hajmeresztő lett az eredménye annak a videónak, melyek AI segítségével készített a férfi.

Egy fiatal férfi, Joe Harker kíváncsiságból a mesterséges intelligenciára bízta, hogy készítsen az ő főszereplésével egy nyaralós videót,  az eredmény pedig egyenesen hátborzongató: bizarrabbnál bizarrabb jelenetek sora jelenik meg a felvételen.

Az még csak hagyján, hogy a férfi lábából vízsugarak lövellnek ki, a hullámok közül felbukkan egy szörny, majd békákká változva hullik szét egy ember, de amikor szétnyílik egy fa kérge, akkor még tovább fokozódik a lázálom, és végképp rémisztővé válik az egészen különös rövidfilm. 

A mesterséges intelligenciát egyre gyakrabban és többen hívják segítségül hasonló tartalmak készítéséhez, ennek eredménye pedig sokszor furcsa, érthetetlen vagy éppen ijesztő. Ennek oka állítólag meglehetősen egyszerű: alkotásai gyakran híján vannak éppen annak az emberi átgondoltságnak és finomságnak, mely a szakértők szerint összefüggéseket, árnyaltságot adna egy hasonló videónak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top