Valami Amerika 3

Ganxsta Zolee: „Élvezem, ha verekedni és tahóskodni kell”

Ganxsta Zolee nem először szerepel színészként egy filmben, korábban is voltak már kisebb-nagyobb alakításai. A rapper mégis azt mondja, a Valami Amerika 3 forgatása az egyik legnagyobb élménye.

Talán sokakat meglepett, hogy Ganxsta Zolee is szerepet kapott a Valami Amerika harmadik részében, méghozzá egy gengszert alakított. A rapper azt mondja, nem állt tőle messze ez a szerep, hiszen ha verekedni kell és bunkón viselkedni, azt nagyon szereti, és annyira meg sem kell játszania magát. 

„Összeszokott csapathoz érkeztem, de a srácok és csajok nagy részét már ismertem” – kezdte az NLCafénak a rapper, aki a forgatás megpróbáltatásairól is beszélt. 

Nyáron nekünk fesztiválszezonunk van a zenekarral. Voltak olyan napok, amikor a fesztiválról egyenesen beestem a forgatásra, majd jött értem a zenekari busz, és vittek egy másik fesztiválra. Kimaradtak 2-3 napok az alvásból, ilyenkor pedig az ember egyre hülyébb

– mondta Ganxsta, akinek nemrég 1 év után kimondták a válását

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top