Valentin-nap

Szuper romantikus reggelik Valentin-napra

A Valentin-nap jó alkalom, hogy akár egy apró figyelmességgel meglepjük párunkat. És hogy az egész nap csodás legyen, indítsuk egy romantikus, Valentin-napra szánt reggelivel.

A legtöbben nem várunk nagy dolgot Valentin-napon, csak egy aprócska gesztust, amivel párunk biztos jelét adja szerelmének és odafigyelésének. Legyünk hát mi is kezdeményezők és indítsuk szuperül ezt a napot egy Valentin-napi reggelivel. S mivel a Valentin-nap még nem munkaszüneti nap, sőt idén péntekre esik, nem árt, ha a romantikus reggeli gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

Készítsd a kedvencét Valentin napra!

Bármennyire finom egy Valentin-napi palacsinta szívecskének megformázva eperrel, ha szerelmünk nem édesszájú, akkor készítsük el a kedvencét, legyen az szalonnachips vagy egy csokorra való csirkefalatka. Lényeg, hogy a szerelmes üzenet világos legyen és mindkét fél számára ínycsiklandó.

Valentin-napi fitt reggeli

Ha szerelmünk az egészségtudatos életmód követőinek egyre népesebb táborába tartozik, akkor ezen a reggelen se okozzunk neki bűntudatot: készítsünk neki finom gyümölcsös reggelit.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Kiadós reggeli

Ha kedvesünkre kemény nap vár, jobb, ha kiadós finomsággal indul a Valentin-nap: legyen az szalonnából, tojásból, virsliből, vagy ezekből így együtt.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Édes Valentin

És persze az édesszájúakról se feledkezzünk meg: a palacsinta, a fahéjas tekercs és a cukros bundás kalács fantasztikus választás lesz.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Kiemelt kép: illusztráció, Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top