Valentin-nap

Szerelmes levelekkel halmozták el Valentin-napra a 104 éves veteránt

A Valentin-napi képeslapok gyűjtője egy felhívásra már 20 ezer lapot kapott, és egy kicsit kezd belefáradni...

Tony Walker, az amerikai The Oaks nevű nyugdíjas otthon egyik lakója egy kérést posztolt a közösségi médiában, hogy aki csak tud, küldjön egy Valentin-napi üdvözlő levelet a 104 éves 2. világháborús veteránnak, Bill White-nak, ugyanis az egykori tengerészgyalogos őrnagy megszállottan gyűjti a Valentin-napi képeslapokat. Azonban senki sem gondolta volna, hogy a posztra ennyi válasz érkezik.

Photo by Naomi Andrews on Unsplash

A cél eredetileg 10 ezer képeslap lett volna, ám ennél sokkal több gyűlt össze – naponta kb. 4-500 lap érkezik, ami nagy kihívást jelent nemcsak az otthon dolgozóinak és White-nak, de a helyi postaszolgálatnak is. A posztolás után egy héttel már kicsivel több mint 20 ezer képeslap érkezett, és az emberek azóta is küldik a szerelmes üzeneteket.

A legtöbb levélíró azzal kezdi, neki is van egy testvére, férje vagy fia a hadseregben, és sokan megragadják a lehetőséget, hogy köszönetet mondjanak a nyugdíjas katonának hazájának tett szolgálataiért.

A képeslapok eddigi számából azt becsülik, az elkövetkező néhány hétben legalább 100 ezer képeslap és ajándék érkezik még az otthonba, de a 104 éves férfi élete már így is gyökerestül felfordult, és amellett, hogy örül, kicsit terhelőnek is érzi a gesztust.

(Usatoday)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top