Valentin-nap

Virág és bonbon helyett mit szólnál egy csokor uborkához Valentin-napra?

Hamarosan itt a Valentin-nap, mikor a szerelmesek szokás szerint lerabolják a virágboltokat. Egy-két leleményes kereskedő viszont kitalálta, idén milyen alternatív módon édesíthetjük vagy épp keseríthetjük meg a Valentin-napot. Például egy szép nagy bukéta kovászos uborkával.

A közelgő Valentin-nap alkalmából idén is minden bizonnyal rengetegen ajándékozzák meg a párjukat, hogy ezzel a gesztussal is kifejezzék, mennyire szeretik, fontosnak tartják a másikat. A jól bevált receptet, a csokor virág–bonbon párost némileg újragondolva több kereskedő is rájött, ideje egy kicsit több fantáziát vinni a most februári romantikaszezonba.

Így született meg az alternatív uborka-, illetve zöldségcsokor ötlete, ami egyszerre hozza a Valentin-napi ajándékot, miközben egészséges, ugyanakkor, míg el nem fogyasztjuk, ugyanúgy gyönyörködhetünk benne. A kovászos uborkás váza pedig nyilván csak hab a tortán a koncepcióban.

A kevésbé diétás verzió az ún. csirkefalatos csokor, amivel ránézésre egyszerre egy csapat éhes nőt is boldoggá lehet tenni Valentin-napon. Bár a Valentin-napi ajándékon nem igazán szokás osztozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top