Aktuális

Chuck Norris autóként reinkarnálódott

A klasszikus Chuck Norris-viccek autós témában éledtek újjá. Truck Norris lett az új szuperhős, aki nem ereszti az olajat, hanem megjelöli a területét.
Hogyan születnek az internet legendái? Ez a kérdés a marketingszakemberek Szent Grálja. Mert aki tudja a választ, annak nem kell dollármilliókat reklámra kiadni. Elég egy képet, pletykát elindítani a világhálón, és máris az egész világ tudja, miről van szó.

Viszont iszonyat nehéz eltalálni, mit fog kajálni a nép. Ki gondolta volna, hogy Chuck Norris kétes reneszánsza is ilyen komoly nézettséget vonz majd? A legtöbb ilyen spontán születik, és ti, kedves olvasók most nagyon szerencsés helyzetben vagytok. Láthatjátok az újszülöttet.

Egy internetes fórumon fogant, ahol valaki Truck Norrisnak nevezte el 1986-os Jeep J10-esét. A tagok pedig kaptak az alkalmon, és elkezdték gyártani a viccesebbnél viccesebb hozzászólásokat.

„Truck Norrisnak nem kell olaj. Visszavágtat az időben, és megeszik pár dinoszauruszt.”

 
„Truck Norris nem ereszti az olajat, hanem megjelöli a területét!”
 
„Truck Norris egyszer keresztülment a műszaki vizsgán. Szó szerint…”
 
„Truck Norris nem változik robottá, mint a többi autobot, ő így is eszetlen nagy király.”

„Truck Norris egyszer gyereket csinált egy Volkswagennek, a kicsit Bugatti Veyronnak hívják.”

„Truck Norris szóra bírta a Stiget. Kétszer.”

 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top