Vizes VB

Vizes VB: a formaruhákat nem pörögték túl, az már biztos – fotók

Így, 8 nappal a vizes VB startja előtt bemutatták a világbajnokság formaruháit. Nem vagyunk a végletekig elragadtatva.

A vizes VB formaruháinak tervezésekor érezhetően nem pörgött túl a tervezők fantáziája. Gyakorlatilag szolgai módon, mindenféle kreativitást nagy ívben elkerülve fordították le ruhákra a budapesti vizes világbajnokság már ismert grafikai elemeinek kék-fehér dizájnját.

Fotó: MTI/Soós Lajos

A formaruhák kétféle motívummal, szűk mini és midi, valamint A-vonalú szoknyarésszel készültek, a korrekt unalom jegyében.

Fotó: MTI/Soós Lajos

Jóformán csak a válltömések mérete utal arra, hogy a kosztümök nem 30  évvel ezelőttről szöktek ide, hanem 2017-ben kreálták azokat. 

 
 

A blézer minden modell esetében rengeteget ront az összképen, a szűkített fazonú ruha V-kivágásával különösen előnytelen párosítás.

Ha már választani kell a felhozatalból, akkor az A-vonalú szoknyás öltözék sikerült még a többihez képest a legjobban. Azt azonban nagyon reméljük, hogy a vizes VB eseményein nem konyakszínű nejlonharisnyával fogják viselni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top