Vizes VB

Vizes VB 2017: lezárják a Budai alsó rakpart egy szakaszát

A vizes vb miatt péntek estétől lezárják a Budai alsó rakpart egy szakaszát, és a korlátozás egészen augusztus 3-ig életben is marad. A toronyugrás versenyzőit kiszolgáló létesítmények felhúzása miatt van szükség a forgalomterelésre.

Péntek este 10 órától csaknem két hétre lezárják a Budai alsó rakpart Halász utcai felhajtó és Üstökös utcai felhajtó közötti szakaszát – közölte a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. péntek délután az MTI-vel.

Közleményük szerint itt helyezik el a 17. FINA Világbajnokság óriás toronyugró versenyzőit kiszolgáló pihenőlétesítményeket.

Vizes VB 2017: lezárják a Budai alsó rakpart egy szakaszát

Az útlezárás okozta forgalmi korlátozás enyhítése érdekében a Halász utca felől északra továbbra is járható lesz a felhajtótól a Fő utca felé tartó útszakasz, a délre haladók pedig a rakpart alsó szakaszára továbbra is ráhajthatnak. A lezárás augusztus 3-ig tart – olvasható a közleményben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top