Vizes VB

Vizes VB: Nyert a magyar női pólóválogatott, ötödik helyért játszunk pénteken

Hihetetlen játékkal nyerte meg a Görögország elleni mérkőzést a magyar női vízilabda-válogatott, így az ötödik helyért játszhatunk majd az olaszokkal pénteken.

Még a Kanadától elszenvedett vereségtől szédülten kezdte a görög válogatott elleni mérkőzését a magyar női vízilabda-válogatott a 17. FINA világbajnokságon. Az első gólt a görögök szerezték meg, és folyamatosan nyomás alatt tartották a magyar kaput. Sok hiba volt védekezésünkben, hiába voltak jó megmozdulásai a magyar csapat tagjainak, csak szenvedés volt az első két negyed, a szünetre 6-3-as görög vezetéssel mentek el a csapatok.

A görög Eleni Kszenaki és Bujka Barbara a női vízilabdatornán az 5-8. helyért játszott Magyarország - Görögország mérkőzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. jú
A görög Eleni Kszenaki és Bujka Barbara a női vízilabdatornán – MTI Fotó: Czagány Balázs

Szünet után mintha kicserélték volna a magyar válogatottat, vagy csak a görög kapust zavarta nagyon a szemébe sütő nap, de egymás után lőtték a lányok a gólokat. A 6-3ból percek alatt 6-6 lett, közönségnek is megjött a hangja, és a negyed végére át is vette a válogatott a vezetést, 6-8-cal zártunk.

A negyedik negyedre a görögök is megpróbálták összeszedni magukat, míg a magyarok csak egy, addig a görögök két gólt lőttek a negyed elején. A vége előtt két perccel még 10-9-re vezetett a magyar válogatott, és meg is tartotta azt a lefújásig.

Pénteken az ötödik helyért játszunk az olasz válogatottal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top