Zöld kávé

A zöld kávé és az érte rajongó hírességek

A zöld kávé nemcsak természetes, hanem szellemileg frissít, élénkít is. Az ígéretes, pörkölésmentes kávészemekre, úgy tűnik, Hollywood is rákapott, hiszen a Daily Mail egyik cikke szerint rajongói között nem kisebb hírességek szerepelnek, mint Katy Perry vagy az örökifjú Demi Moore.

A zöld kávészemekre, úgy tűnik, felfigyelt mostanában a világ: van, aki kávéként issza, és van, aki az ezekből készült kivonatokra esküszik. A siker titka a pörkölésmentességének köszönhető természetességében és a jótékony hatásban rejlik. A zöld kávészemek segítő erejére sokak esküsznek, köztük világhírnévnek örvendő művészek, televíziós személyiségek is, akik közül többet név szerint is említ egyik cikkében a Daily Mail.

A zöld kávé és az érte rajongó hírességek

 

Egészséges életmóddal kombinált természetesség

Egyikük Katy Perry, aki közismerten természetbarát, szívesen túrázik, mozdul ki a zöldbe, és ezt a színt, úgy látszik, más téren is szívesen látja. A dinamikus személyiség hírében álló énekesnő emellett rengeteget koncertezik, sokszor szerepel címlapokon, így szinte tényleg mindig formában kell lennie. A brit lap szerint hozzá hasonlóan Demi Moore is hisz a zöld kávé erejében. A színésznő fiatalságának titkát régóta és sokszor találgatják a bulvárlapok címlapjain, van, aki sebészkést sejt jó megjelenése mögött, és van, aki elhiszi a hírességnek, miszerint ő igenis a természetesség híve, és fiatalos külsejét annak köszönheti, hogy nagyon ügyel az egészségére. Mindenesetre Bruce Willis és Ashton Kutcher volt neje a gyakorló zöldkávé-pártiak táborát erősíti, ahogyan kolléganője, Jennifer Lopez is. A színésznő-énekesnő szintén az egészséges életmód hollywoodi elkötelezettjei közé tartozik, akinek az ikergyermekei nevelése, a gyakori edzés, az egészségtudatos táplálkozás és a napi teendők mellett a természetes zöld kávészemek is beleférnek az életébe.

A zöld kávé és az érte rajongó hírességek

 

Az Oprah Winfrey-show-ban szerzett nevet magának, majd önálló jogon még jobban elhíresült Dr. Oz (Dr. Mehmet C. Oz ), aki az amerikaiak egyik legbefolyásosabb egészségügyi szakértője napjainkban. Óriási népszerűségnek örvendő saját show-műsorában kiemelten foglalkozott a zöld kávébab általa nagyra becsült hatásaival, ahogyan nem mulasztotta el hangsúlyozni azt sem, hogy az egészséges étkezés és a rendszeres, megfelelő mennyiségű mozgás is legalább ennyire fontos.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top