nlc.hu
Szabadidő
Igazi hollywoodi sztárparádé várható Mundruczó Kornél új filmjében

Igazi hollywoodi sztárparádé várható Mundruczó Kornél új filmjében

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Shia LaBeouf és Vanessa Kirby főszereplésével készül a családi dráma, ám most új neveket hoztak nyilvánosságra a leendő stáblistáról.

A Mundruczó Kornél új filmjében szereplők névsora egyre impozánsabb, címe egyelőre Pieces of a Woman. A legújabb információk szerint a drámában az eddig bejelentett Shia LaBeouf és Vanessa Kirby mellett Benny Safdie is feltűnik, aki nem rég az Adam Sandler főszereplésével készült Csiszolatlan gyémánt című filmjével aratott zajos sikert, amit ő írt és rendezett. De a filmben ugyanúgy feltűnik az Utódlás című sorozatban szereplő Sarah Snook is.

Szintén a stáblistán szerepelnek a hollywoodi sztárok közül: Ellen Burstyn, Molly Parker, Jimmie Fails és Iliza Shlesinger. A Pieces of a Woman című film forgatókönyvét Wéber Kata írta, és egy olyan nőről szól majd, akinek tragikusan végződött az otthonszülése, és a gyászfolyamat során próbálja rendezni kapcsolatát a férjével és az édesanyjával.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top