Szabadidő

Letrafipaxozták Liu Shaolin Sándorékat a debreceni zsaruk

Akciójukkal a gyorshajtás veszélyeire szerették volna felhívni a figyelmet. Videó.

Ahogy az közismert, a magyar válogatott remek szerepléssel a hollandok mögött a második helyen végzett az éremtáblázaton a múlt heti rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A hazai csapat összes érmét a Liu-fivérek szerezték: Shaoang két arany- és két ezüstérmet, testvére, Shaolin Sándor pedig két aranyat és egy ezüstöt nyert a debreceni Főnix Csarnokban.

A győztes Liu Shaolin Sándor (j) és testvére, a második helyezett Liu Shaoang a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság férfi 1000 méteres számának döntője után a debreceni Főnix Csarnokban 2020. január 26-án (Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt)

A Dehir.hu beszámolója szerint a versenyre a helyi rendőrök is készültek, akik trafipaxszal mérték a korcsolyázók sebességét. Ahogy a Facebookon megosztott videójukból kiderül, a leggyorsabb versenyzők 47 kilométer/órás sebességgel haladtak a jégen, így senkit sem kellett gyorshajtás miatt bevinniük.

Balogh Péter Tamás, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lapnak nyilatkozva elmondta: akciójukkal szerették volna jókedvre deríteni az Eb közönségét, és egyben felhívni a figyelmet a közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top