Sztárok

Harry és Meghan elfogadták a királynő meghívását – nyáron hazaviszik Archie-t

Azután, hogy szakítottak a királyi családdal, Harry és Meghan Kanadában próbál új életet kezdeni, de nyáron hazalátogatnak majd.

A Times című brit lap úgy tudja, a királyi családtól eltávolodó Harry herceg és felesége, Meghan, nyáron visszatér majd Nagy-Britanniába. A hírek szerint egy kis időre Balmoralba látogatnak majd – méghozzá a királynő meghívására. A lap értesülései szerint a pár erre az útra magával hozza Archie-t is, akinek ez lesz az első brit útja azóta, hogy szülei bejelentették, szakítanak a brit királyi udvarral és önálló életbe kezdenek.

Hogy pontosan mikor kerül majd sor a látogatásra, azt egyelőre a Timesnak nyilatkozó forrás sem tudta megmondani. Annyi azonban biztosnak tűnik, hogy II. Erzsébetet nagyon bántja, hogy csak keveset láthatja dédunokáját, aki attól fél, hogy azzal, hogy Harryék Kanadába költöztek, talán sose látja többet a kis Archie-t.

Azután, hogy kvázi szakítottak a királyi családdal, Harry és Meghan hivatalos minőségükben március 9-én vettek részt utoljára eseményen. Azóta Meghan már vissza is repült Kanadába, és a hírek szerint elsírta magát, mikor elköszönt a személyzettől és a Buckingham-palotától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top