Sztárok

Fodrászával jött össze Kárpáti Rebeka, 2 hónap után össze is költöztek

Lakáskulccsal lepte meg szerelme Kárpáti Rebekát.

Kárpáti Rebeka másfél év után, tavaly nyáron zárta le végleg kapcsolatát Völgyi Dániel futballistával. A 25 éves műsorvezető bár úgy érezte, hogy a szakítás után egy darabig nincs szüksége új párra, egy régi ismerős képében mégis újra felbukkant a szerelem az életében: randizni hívta a fodrásza, a 29 éves Fröhner Ferenc, akit 4 éve ismer, s azóta együtt vannak, sőt 2 hónap után össze is költöztek – írja a legfrissebb Story magazin.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka életében a Fecóval való első randevú után igencsak felgyorsultak az események – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Amíg Kárpáti Rebeka Balin nyaralt, csak telefonon tartották a kapcsolatot. „Az idő alatt, amíg nem találkoztunk, a beszélgetéseinknek köszönhetően nagyon közel kerültünk egymáshoz lelkileg. Amikor aztán újra láttuk egymást, már minden olyan volt, mintha ezer éve együtt lennénk” – mesélte a műsorvezető, aki elég hamar összeköltözött új szerelmével, Fecóval.

Mindketten lakást kerestünk, és számomra egyértelmű volt, hogy nekünk már együtt kell új helyre hurcolkodnunk. (…) Még a karantén is jót tesz velünk, összezárva tényleg megismerhetjük egymást” – vallotta be.

Kárpáti Rebeka friss párkapcsolatáról bővebben a legfrissebb Story magazinban!

A Storyban Demcsák Zsuzsa esküvője, Palácsik Lilla terhessége, Kulcsár Edina kislányáról az első képek

Olvass még Kárpáti Rebekáról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top