nlc.hu
Aktuális
Aggódó sorozatfüggőknek üzent vasárnap az operatív törzs

Aggódó sorozatfüggőknek üzent vasárnap az operatív törzs

Az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján az aktuális járványügyi helyzet és az érettségi mellett, fél perc erejéig a humorra is jutott idő.
operatív törzs tájékoztató humor

Az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóját Gál Kristóf rendőralezredes azzal kezdte, hogy anyák napja alkalmából köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat és dédnagymamákat. Ezután ismertette a járványügyi helyzet legfrissebb adatait is, amelyekről itt írtunk bővebben.

Az alezredes után Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az érettségivel kapcsolatos tudnivalókról tájékoztatott. Elmondta, hogy:

  • az idei érettségi különleges lesz,
  • idén a biztonsági intézkedéseken lesz a hangsúly,
  • a részvétel a vizsgákon nem kötelező, az érettségi vizsga letételére ősszel is lesz lehetőség,
  • a vizsgák során az intézmények kapuit, ajtóit kitámasztják,
  • nyitott ablakok mellett zajlanak majd a vizsgák,
  • egy teremben legfeljebb 10 vizsgázó lehet,
  • a közösségi közlekedés sűrített járatokkal készül a vizsgákra.

Az államtitkár után Kiss Róbert rendőralezredes ismertette a járványügyi védekezés új szakaszát. A kicsivel több mint negyedórás tájékoztatót Gál Kristóf zárta, aki ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy remek humora van.

A sorozatfüggő követőink megnyugtatására tisztelettel tájékoztatom önöket, hogy főszereplőnket, országos tisztifőorvos asszonyt csak tegnap és ma kellett nélkülözniük. Holnaptól, ha úgy tetszik az operatív törzs új évadától, dr. Müller Cecília visszatér a képernyőkre.

Ezt a pillanatot 10 másodpercben meg is mutatnánk:

 

Még több hír az operatív törzsről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top