nlc.hu
Szabadidő
Megnyílt Magyarország első autós szafari parkja

Megnyílt Magyarország első autós szafari parkja

A Magyar Nemzeti Cirkusz Safari Parkja a Pest megyei Szadán már megnyitott, és a sajtóbejárás után szerdától már fogadja is a látogatókat. Megérkeztek az első képek, de az nlc. már videót is forgatott a különleges állatkertben.

Az előzetes ígéreteknek megfelelően május 20-tól, szerdától már valóban szafarizhat Szadán, aki szeretne, ugyanis megnyílt Magyarország első autós szafarija.

Az nlc. videós kollégái már a hivatalos nyitás előtt bejárták a terepet, az ott készült videónkat ide kattintva nézhetitek meg.

Egész pontosan a Magyar Nemzeti Cirkusz Safari Parkjáról van szó: az ország legnagyobb utazócirkusza közel száz állatával jelenleg téli szállásán, egy öthektáros területen állomásozik Szadán. Ezt nézhetik meg mostantól teljesen biztonságos körülmények között a Pest megyei településre látogatók, akik egészen közelről találkozhatnak majd zsiráfokkal, elefántokkal, lovakkal, szamarakkal és „kollégáikkal.”

Az első nyitás utáni fotók már meg is érkeztek az autós szafariról:

Megnyílt Szadán az ország első autós szafarija.

Magyarország elsõ autós szafari parkja május 20-tól látogatható. – Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Megnyílt Szadán az ország első autós szafarija.

A Magyar Nemzeti Cirkusz Safari Park Szadán a sajtóbejárás napján, 2020. május 19-én. – Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A jó hír az, hogy nem ez az egyetlen állatkert, amelyik már várja a látogatókat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top