Aktuális

Szerdától már szafarizhatunk Szadán, nyit a Magyar Nemzeti Cirkusz Safari Parkja

Magyarország legnagyobb utazócirkusza mintegy száz állatával jelenleg téli szállásán, egy öthektáros területen állomásozik Szadán.
zsiráf

Szerdán megnyit Magyarország első autós szafari parkja Szadán. A Magyar Nemzeti Cirkusz létesítménye a kijárási korlátozás Pest megyére is vonatkozó megszűnését követően lesz látogatható május 20-tól.

A gyönyörű környezet és az egzotikus állatpark páratlan lehetőséget nyújt a biztonságos szabadtéri élményre. A parkban zsiráfokat, elefántokat, tevéket, lovakat, szamarakat és a zebmárokat is egészen közelről lehet megtekinteni.

Az nlc már a hivatalos nyitás előtt bejárta a szadai Safari Parkot:

  • Az érkező személyautókkal csak a kijelölt útvonalon lehet haladni.
  • A területre kizárólag nem nyitott tetejű személyautóval lehet behajtani.
  • A parkban egyszerre csak korlátozott számú járművet engednek be, ezek legfeljebb egy órát tartózkodhatnak a területen.
  • A bejárat előtti torlódás elkerülésére csak azokat a vendégeket tudják fogadni turnusaikon, akik előzetesen online regisztrációt tettek.

Ifj. Richter József cirkuszigazgató elmondása szerint a Safari Park egyúttal mentőöv számukra, hiszen a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz is. 

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top