Életmód

Még nagyobb melleket kapott, maszkokat varrat “kinőtt” melltartóiból a befeketített modell

Nem egyszerű cím, tudjuk, de a cikkben mindent megmagyarázunk az év jótékonysági akciójáról!

Kedves olvasó, ha eddig nem jött volna szembe, akkor itt az ideje, hogy megismerd Martina Biget, a méltán népszerű színésznő-modellt, akit sokoldalú munkássága dacára valamiért mégis a hatalmas melleiről azonosítanak. Erről mondjuk egy kicsit ő is tehet: eleve méretes kebleit műtétről műtétre növelte, jelenleg a hagyományos léptékkel nehezen értelmezhető 32T méretnél tart. “Olyan gyorsan nőnek, hogy most már egy csomó túl kicsi melltartóm van” – panaszkodott a Sunnak, amely képeket is mutatott az előtte-utána állapotokról. A modell szerencsére feltalálta magát: azzal adta oda szabójának (aki normális esetben az ő testére szabja a darabokat), hogy készítsen belőle maszkokat az egészségügyi dolgozóknak. Martina szerint a melltartók a lehető legjobb pamutból készülnek, tartják a formát és kellően vastagok, tehát ideális alapanyagok a jótékony projekthez. Egyelőre saját kezűleg varr egyet, megnézi, működik-e az ötlet, ha igen, a kollekció már megy is a szabóhoz. A feketétől a pinkig mindenféle színben készülnek majd a maszkok, ha minden jól megy. Mivel az előző műtét előtt is hatalmas melltartókat hordott, alighanem egy-két kórházat biztosan ellát majd.

A német Martina Big egyébként is kész jelenség hazájában, a trashmédia-sztár legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy inverz Michael Jacksonként úgy döntött: fekete szeretne lenni. Ehhez számos pigmentmódosító beavatkozás kellett, az eredmény pedig, hát, a maga módján meggyőző, íme:

Martina Big

Martina Big (forrás: Wikipedia)

Elutazott Kenyába is, ahol egy helyi törzsi pap meg is keresztelte és igazi afrikai nővé avatta. Új neve Malaika Kubwa. A kubwa természetesen azt jelenti, hogy nagy.

A fentinél egy fokkal épelméjűbb cikkek a melltartóról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top