nlc.hu
Sztárok

Bocskor Bíborka lányának neve

Hamarosan megszületik Bocskor Bíborka lánya – az énekesnő szokatlan nevet választott a picinek

Bocskor Bíborka azt is elárulta, hogyan folytatódik majd a zenei karrierje kislánya érkezését követően.

Hamarosan életet ad gyermekének Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője, akit egy cseppet sem viselt meg a karanténidőszak. Az énekesnő minden rezdülésével születendő gyermekére koncentrált eddig is, a karantén pedig semmit sem változtatott ezen.

„Nekem az elmúlt két hónap egyébként is a várakozással telt volna, hiszen most vagyok a 9.hónapban. Most még több időt tudtam együtt tölteni a párommal, egy szép időszak volt, mindamellett, hogy sajnos a járvány mindenkinek adott feladatokat bőven – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki zeneileg is rendkívül aktív volt az utóbbi időben. – A Magashegyi Underground élete nem állt le a karantén ideje alatt sem. Tóth Krisztina verseivel foglalkoztunk és nagyon szép dalokat sikerült összehoznunk, tulajdonképpen irodalmi-pop fúziókat. Szerintem nagyon értékes darabok és nagyon büszke vagyok rá, hogy ez megvalósulhatott. Persze, összességében hiányzik a színpad, a közönség de őszintén szólva az elmúlt időszakban nem ezen volt a fókusz” – vallotta be Bocskor Bíborka, aki nem tudja még, hogy édesanyaként hogyan és miként alakul át az élete, valamint énekesi pályája.

„Nem döntöttem el előre semmit. Felelősséggel tartozom a gyermekem iránt, ahogy a zenekar, a velünk dolgozó stáb iránt is. Nem szerettem volna szabályokat felállítani, bízom benne, hogy úgyis megmutatkozik majd a helyes út. Szeretném megélni ezt a csodát, hogy gyermekünk születik. Ahogy vele együtt tudom majd csinálni, úgy fogok visszatérni a koncertezéshez. Nagyon várjuk már, hogy megérkezzen a kislányunk, akinek Zsolna lesz a neve” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak.

Olvass még várandós hírességekről az nlc.-n:

bocskor bíborka

Bocskor Bíborka (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top