nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos és Gesztesi sírhelye

Galambos Lajos szerint nem így kellett volna kezelni Gesztesi Károly sírhelyének ügyét

Többen is megszólaltak Gesztesi Károly elhanyagolt sírja miatt, többek között Galambos Lajos is elmondta a véleményét.

Elhanyagolták Gesztesi Károly sírhelyét – írta a közösségi oldalán Molnár Anikó pár nappal ezelőtt. A kijelentése, és az, hogy átrendezték a színész végső nyughelyét, akkora felháborodást okozott, hogy többen megosztották a véleményüket ezzel kapcsolatban. Az egykori valóságshow-hőst többen megfenyegették, Gesztesi első felesége pedig fel is jelentette. Most megszólalt a színész fia, valamint nagyon jó barátja, Galambos Lajos, aki szerint túlkapták ezt az egész ügyet.

,,Nem akarok semmit üzenni a családnak… Annyit tudnék mondani, hogy én másként kezelném ezt az ügyet. Anikó azt tette, amit érzett – mondta el a Tények Plusznak Lagzi Lajcsi. – Karcsit családapaként és volt férjként kezelik. Karcsi közszereplő volt, ezt tessék tudomásul venni! Karcsi élete nem zárul le a temetésnél és annál, hogy nem engednek be oda idegeneket. Karcsi szellemi öröksége folytatódik!” 

Gesztesi Károly sírhelyének ügye sokakat felháborított:

galambos lajos

Galambos Lajos (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top