A dietetikus konyhájában: hasznos tippek a kiegyensúlyozott táplálkozás megvalósításához
Nem is olyan nagy ördöngösség a táplálkozástudomány legújabb eredményeit alkalmazni a mindennapjainkban, legalábbis ez derül ki legújabb, Szűcs Zsuzsanna dietetikussal folytatott beszélgetésünkből. Hogyan vásárol és főz az, aki tényleg tisztában van a kiegyensúlyozott táplálkozás követelményeivel? Elolvassa-e az élelmiszerek címkéit a boltban? Hogyan veszi rá a kislányát a zöldségevésre? Mit gondol a különféle divatos étrendekről és van-e köze a genetikának ahhoz, hogy mit szeretünk? A mai adásunkban sok más érdekesség mellett ezeket a témákat járjuk körbe.
A Hello Food podcast korábbi adásai itt találhatók. Többek között érdekes beszélgetéseket hallhattok a pálmaolajról, a nyári élelmiszerbiztonságról és a fenntartható élelmiszertermelésről.