
Szöllősi Réka


Mindennapi kenyerünk

A dietetikus konyhájában: hasznos tippek a kiegyensúlyozott táplálkozás megvalósításához

Nyári élelmiszerbiztonság: mire figyeljünk a bevásárláskor, a konyhában és a strandon?

Több van mögötte, mint gondolnád: beszélgessünk a pálmaolajról több szemszögből!

Egészséges élelmiszerek és tudatos étkezés: sokat beszélünk, de keveset tudunk róla

Fenntartható élelmiszertermelés, avagy mi lesz a menü 2050-ben a vasárnapi családi ebéden?

Élelmiszerbiztonság a hétköznapokban: mitől lesz biztonságos egy élelmiszer és ki vigyáz ránk, fogyasztókra?

„A csomagolásmentességgel nagyobb kockázatot vállalunk” – új nlc-podcast indul

Élelmiszer-csomagolás: áldás vagy átok?

„Most megnyugtató, hogy az élelmiszerekre milyen szigorú szabályok vonatkoznak”

A pálmaolaj márpedig velünk fog maradni, amíg nem lesz jobb
