Adalékanyagok az élelmiszerekben

Az élelmiszerekben található adalékanyagokra, „E-számokra” szinte mindenki haragszik, feleslegesnek tartja őket és fél tőlük. De elgondolkodtunk-e már valaha azon komolyabban, sőt, vannak-e valóban megalapozott ismereteink arra vonatkozóan, hogy miért van rájuk szükség és mi történne az élelmiszereikkel, a biztonságunkkal, a bolti árakkal nélkülük? Az adásban ezen kívül szó esik a GMO-ról, az öko termékekről és a koronavírussal kapcsolatban javasolható élelmiszerbiztonsági óvintézkedésekről is. Ezúttal dr. Szigeti Tamás élelmiszerbiztonsági szakértő kalauzol el bennünket a láthatatlan összetevők birodalmába.

A Hello Food podcast korábbi 8 adását itt tudjátok meghallgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top