nlc.hu
Család
Berántotta a mozgólépcső egy kisfiú lábát a győri plázában

Berántotta a mozgólépcső egy kisfiú lábát a győri plázában

Rémálommá változott a családi vásárlás Győrben.

Édesanyjával ment lefelé a mozgólépcsőn egy másfél éves győri kisfiú a városi plázában vasárnap, amikor beszorult a lába. A szerkezet begyűrte a gyerek lábfejét, majd megállt.

Zsombi egyéves korától jár, stabilan megy már, ezért sem aggódtam, csak fogtam a kezét. Együtt léptünk a mozgólépcsőre, akkor hallottam a furcsa, susogós hangot. Láttam, hogy a kisfiam jobb lába a fekete sörténél van a szélén. Próbáltam odébb tenni a lábát, de nem jött. Ordítottam, hogy valaki állítsa meg a lépcsőt, de ez nem sikerült ilyen hamar, lent pedig a szerkezet begyűrte a gyerek cipős lábfejét, majd megállt” – mondta a balesetről a fiú anyja a Blikknek.

Kérjük kapaszkodjon! (Fotó. pexels.com)

Kérjük kapaszkodjon! (Fotó. pexels.com)

Szinte sokkot kaptam, attól féltem, bedarálta Zsombi lábát. Kilazítottuk a cipő tépőzárját, így sikerült kihúzni a lábát. Láttam, hogy bár piros volt a lábfeje, de mivel egy számmal nagyobb a cipője, ráadásul ösztönösen hátrahúzta a lábát, nem lett baja.

Az anya azt mondta, legközelebb középre, maga elé állítja a kisfiát, hogy elkerüljék a hasonló baleseteket. A bevásárlóközpont üzemeltetője egyelőre nem reagált a Blikk megkeresésére.

Vigyázzunk egymásra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top